trei spargeri în câteva ore. hoții au furat tot ce le-a picat în mânăDouă magazine și un chioșc de ziare au fost prădate de hoți ieri pe Calea Cisnădiei, Gorjului și Școala de Înot pe raza municipiului Sibiu.

În dimineaţa zilei de ieri, în jurul orei 8.20, Poliţia Municipiului Sibiu a fost sesizată de către P. Ilie, domiciliat în municipiul Sibiu, judeţul Sibiu, despre faptul că un magazin, situat pe str. Şcoala de Înot din municipiul Sibiu, a fost spart. ”La  faţa locului s-a deplasat echipa operativă, care în urma cercetărilor efectuate, a stabilit că în noaptea de 26/27 iulie a.c., în jurul orei 4.00, autori necunoscuţi,  neidentificaţi încă, au pătruns în incinta magazinului prin forţarea şi escaladarea unui  geam, iar din interior au sustras două laptop-uri. Totodată, s-a stabilit că autorii au forţat şi uşa de acces în magazin, însă nu au reuşit să o deschidă” spune Adela Negoi, de la IPJ Sibiu. Valoarea prejudiciului cauzat este de aproximativ 4000 lei. Magazinul este prevăzut cu sistem tehnic de pază şi alarmare. Cercetarile continuă.

Calculator furat de pe Calea Cisnădiei

Ieri dimineaţă, în jurul orei 10.25, Secţia 1 Poliţie Sibiu a fost sesizată de către Dispeceratul I.P.J. Sibiu cu privire la faptul că un magazin, situat pe Calea Cisnădiei din municipiul Sibiu, a fost spart. ”La faţa locului s-a deplasat echipa operativă, care în urma activităţilor specifice desfăşurate, a stabilit că autori necunoscuţi, neidentificaţi încă, au pătruns în incinta magazinului prin forţarea uşii de acces la nivelul sistemului de închidere-asigurare, în intervalul 26 iulie a.c., ora 1800 – 27 iulie a.c., ora 1025, iar din interior au sustras o unitate centrală de calculator”, spun cei de la poliție. Valoarea prejudiciului cauzat este de aproximativ 800 lei. Cercetarile sunt continuate de către poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie.

Țigări și cartele telefonice furate dintr-un chioșc de ziare

Tot în cursul dimineţii de ieri, în jurul orei 6.40, Poliţia Municipiului Sibiu a fost sesizată telefonic de către P. Elena, domiciliată în municipiul Sibiu, judeţul Sibiu, cu privire la faptul că persoane necunoscute au spart chioşcul de ziare amplasat pe str. Gorjului din municipiul Sibiu, chioşc la care este angajată ca şi vânzătoare. ”La faţa locului s-a deplasat echipa operativă, care în urma activităţilor specifice desfăşurate, a stabilit că autorii au forţat geamul pentru servirea clienţilor, geam confecţionat din tâmplărie termopan, iar din interior au sustras mai multe bunuri: cartuşe cu ţigări (de diferite mărci), pachete conţinând cartele telefonice (cu număr), baterii, filme foto, etc. Valoarea prejudiciului este de aproximativ 3000 lei”, mai spune Adela Negoi de la IPJ Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu