Bilete cu 30 și 50 de lei pentru meciul din Sibiu dintre Gaz Metan și Fc TimișoaraSibienii vor avea de vineri 3800 de bilete la dispoziție pentru cumpărare ca să asiste la meciul de duminică de pe Municipal dintre Gaz Metan și Fc Timișoara, în etapa a doua din liga 1 de fotbal.

Clubul Gaz Metan a anunțat miercuri că biletele pentru partida Gaz Metan – FC Timişoara se pun în vânzare atât la Mediaş, cât şi la Sibiu. !În municipiul de pe Târnava Mare acestea se pot achiziţiona vineri şi sâmbătă între orele 11-19 de la sediul Clubului Gaz Metan din Piaţa Regele Ferdinand I. La Sibiu, acestea pot fi achiziţionate de la casieriile Stadionului Municipal, vineri şi sâmbătă între orele 10-18 şi duminică între orele 10-15. Preţul unui bilet este de 30 lei la Sectoarele A+B, şi 50 lei în Sectorul C. Se vor pune in vanzare 3800 de bilete”, se arată în comunicatul clubului din Mediaș.

Ultima oră

Participă la discuție

11 Commentarii

  1. ce prostie, mai bine ar pune un pret rezonabil la bilete dar ei profita ….. sa ramana cu biletele

  2. huli ..e vreun fan club rapid in sibiu ??..de faci deplasarea in giulesti saptamanal sau mergi pe cont propriu ?? fzr

    1. eu merg singur la bucuresti la meciuri…..sincer ,nu stiu daca exista sau nu,dar stiu ca sunt foarte multi sibieni in peluza nord(au zis banner cu sibiu)…..

      1. dak vrei si dak mai mergi in giulesti .. intra pe id meu : j3rrygiusto .( specifica ca esti u ) si o sa mergem impreuna .fzr

  3. pakat , dar daca erau in jur de 15-20 de lei era ceva , dar la 50 de lei, 10 % din salar pt unii, daon colo de treaba

  4. pai ma hahalerelor si la meciul de CL dintre unirea si zenit era pretul mai mic, astea sunt preturi?!?! sa jucati cu stadionul gol, hai Timisoara!

  5. domnule huli la un rapid steaua preturile sunt de la 50 de lei in sus. si gazul joaca totusi cu timisoara. deci nu mai vorbi aiurea in tramvai

    1. dane iti arat biletul de acum din retur de la meci?ce dracu..nu ma contrazice daca nu stii….fac aproape etapa de etapa drumul in giulesti si am prins doar o data bilet la tribuna a doua cu 50 de lei cand a jucat cu cfr…(apoi au facut gura suporterii si s-au micsorat preturile) cauta pe net daca nu crezi ……..ce fac cei de la gaz metan e bataie de joc…..uite acum la bistrita cu astra intrarea generala e 10 lei….ce dracu….astia cumva joaca in alt campionat,in champions league?

  6. pai astea sunt preturi de liga 1?….va bateti joc de noi….la un rapid-steaua biletul este in jur de 15 lei si aici la meciul asta 30?astia joaca cu aur pe ei?