gazul se antrenează joi pe municipal. mediaşul cere sprijin cu timişoaraMediaşul vine joi după amiază să facă primul antrenament oficial pe arena din parcul Sub Arini. Sibienii vor putea cumpăra de vineri bilete pentru meciul cu Timişoara de duminică.

Sibiul va respira din nou aerul ligii 1 de fotbal din România, graţie deciziei celor de la Gaz Metan Mediaş de a disputa cel puţin patru partide din turul de campionat 2010 – 2011 pe stadionul Municipal. Medieşenii vor juca duminică de la ora 17.00 prima partidă, cu bănăţenii de la Fc Timişoara. Pentru a se acomoda cu terenul, Cristi Pustai îşi aduce jucătorii joi după amiază pentru un antrenament la Sibiu. Gaziştii vor reveni apoi sâmbătă pentru a dormi la Sibiu, iar apoi duminică de la ora 17.00 vor evolua pe „Municipal” cu gruparea patronată de Marian Iancu.

Doar 4000 de bilete

Clubul din Mediaş ar fi dorit să scoată la vânzare peste 10.000 de bilete pentru partida cu Timişoara, dar LPF nu le-a permis acest lucru. „Nu putem vinde decât locuri pe scaune şi de aceea vor fi aşa de puţine bilete” a explicat preşedintele Gazului,Corin Cindrea. Chiar şi aşa medieşenii speră ca sibienii să vină să îi încurajeze ca să bată Timişoara. „Noi considerăm că jucăm tot acasă şi la Sibiu şi spun asta pentru că aşa şi simţim. Jucăm în judeţul nostru şi e normal să fim ca acasă. Sperăm ca oamenii să vină la meci să ne susţină echipa, pentru că reprezentăm judeţul în liga 1” a mai spus Cindrea.

Ultima oră

Participă la discuție

8 Commentarii

  1. Faceti si voi ceva in legatura cu informatiile cu privire la ziua si intervarul orar in care se vor pune bilete in vanzare si daca se poate si pretul ar fi ideal. Mai vine cate un meci din asta cum e acum cu Rapid unde cred ca va fi plin stadionul si poate ne trezim cu 1-2 ore inainte de startul partidei ca remanem pe afara.

  2. Sprijin ????? La 30 si 50 ron cat ati pus pretul biletelor (clubul din medias ca doar ei sunt organizatorii) o sa primiti o mare m—-e de la sibieni. Nesimtitilor.

  3. Caaat? 30-35 de lei?!? Pai o sa fie pustiu (in afara de tribuna I), ne vor face de ras comentatorii TV =)).

  4. si pana la urma cate bilete sunt scoase la vanzare ca era vorba ca se vor scoate 8000 mii akuma doar 4000 nesimtire din partea celod de la LPF

  5. miercuri se anunta pretul la bilete. cel mai probabil va fi 30 de lei biletul.

  6. un pret e 35 de lei la peluza si 50 de lei la tribuna , normal ca sunt hoti ce zic vin sibieni sa vada meci de divizia A.la pretu nu vine nimenia.aia de la medias care 80 la % sunt abonati.