descinderi în forţă la mediaş. hoţi din garaje reţinuţi de poliţieHoţii care în noaptea de 21/22 iulie, au pătruns în garajul lui V. Dinache, din Mediaş, judeţul şi au furat bunuri în valoare de aproximativ 15.000 lei au fost arestaţi.

Poliţiştii medieşeni au efectuat luni dimineaţă două descinderi domiciliare în municipiul Mediaş şi localitatea Valea Lungă – Dîrlos, judeţul Sibiu, la domiciliile suspectilor:

– B. Bogdan Nicolae, în vârstă de 22 ani, domiciliat în municipiul Mediaş;

– N. Cosmin Titus, în vârstă de 24 ani, domiciliat în municipiul Mediaş, şi

– V. Alexandru Daniel, în vârstă de 20 ani, domiciliat în municipiul Mediaş, şi având reşedinţa în localitatea Valea Lungă- Dîrlos, judeţul Sibiu, toţi trei fără ocupaţie şi fără antecedente penale.

Bunuri recuperate din casele hoţilor

Ca urmare a descinderilor efectuate, la domiciliile celor trei suspecţi au fost găsite, în proporţie de 99 la sută, bunurile sustrase din garajul părţii vătămate V. Dinache, bunuri în valoare de aproximativ 9.000 lei, care au fost ridicate şi predate părţii vătămate. În urma extinderii cercetărilor s-a stabilit că cei trei autori au pătruns în garajul lui V. Dinache prin folosirea cheilor originale (pierdute de fiul acestuia din urmă).

Cercetaţi pentru furt calificat

Învinuiţii au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă de reţinere şi introduşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al  I.P.J.Sibiu, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaş cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Pentru documentarea întregii activităţi  infracţionale, cercetarile în acest caz continuă.

Ultima oră

Comentariul meu