opt bulgari răniţi într-un accident pe dn1. un microbuz a fost proiectat într-o casă la cristian
Foto: Arhivă

Accidentul a avut loc în cursul zilei de duminică pe DN 1, la km 318+750 m, la Cristian, la intersecţia cu DJ 106 E.

Poliţiştii sibieni au constatat faptul că S. Ivaylo, în vârstă de 36 ani, cetăţean bulgar, domiciliat în localitatea Okorsh, Bulgaria, în timp ce conducea un microbuz, care tracta o remorcă, ambele proprietate personală, înmatriculate în Bulgaria, din direcţia Sibiu spre Alba, pe fondul oboselii accentuate, într-o curbă uşoară spre stânga, a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu  semiremorca  unui ansamblu TIR condus regulamentar din sensul opus de către D. Giorgică, în vârstă de 33 ani, domiciliat în oraşul Costeşti, judeţul Argeş.

Proiectat într-un imobil

În urma impactului, microbuzul a ieşit în afara părţii carosabile, spre dreapta, şi a intrat în coliziune cu peretele unui imobil situat pe raza localităţii Cristian, judeţul Sibiu.În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a trei persoane, respectiv S. Ivaylo, conducatorul auto al microbuzului, N. Yuliyan, în vârstă de 47 ani, pasager al microbuzului şi E. Plamen, în vârstă de 30 ani, pasager al microbuzului. „Toţi trei fiind transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean Sibiu, unde au rămas sub supraveghere medicală”, spune Adela Negoi de la IPJ Sibiu.

Încă cinci răniţi uşor

De asemenea, în urma impactului, a rezultat şi vătămarea corporală uşoară a altor 5 persoane: A. Svetlana, în vârstă de 27 ani, A. Ahmed, în vârstă de 18 ani, K. Mehmed, în vârstă de 20 ani, T. Reyhan, în vârstă de 33 ani şi S. Djuneit, în vârstă de 17 ani. „Toţi pasageri erau din microbuz şi nu au necesitat internarea” mai spune Adela Negoi.

Ultima oră

Comentariul meu