trei seri de spectacole şi show-uri speciale la imperiumWeekendul acesta pub-ul sibian a pregătit trei seri speciale pentru publicul de toate genurile.

Mai intai vineri seara este “Girl’s Night Out”; unde toate doamnele si domnisoarele primesc un cocktail gratuit între orele 22.00 si 24.00, iar muzica anilor 80-90 intregeste atmosfera. Sambata, Imperium are un invitat special care il va ajuta pe DJ Anoxys sa faca o petrecere unica in Sibiu. Vlad Simon va canta live cu trompeta sambata seara pentru a da o nota de culoare muzicii mixate de catre djul nostru. Un spectacol unic in Sibiu, creat de 2 sibieni naturalizati, iar apoi seara începe dupa ora 22.00, cu muzică bună. „Pentru ca a trebuit sa amanam concertul de pe 11 iulie din cauza vremii proaste, dar si pentru ca orchestra Sunetul Muzicii a fost plecata din tara, am reprogramat spectacolul “Lectia de Muzica” pentru data de 25 iulie. Concertul va avea loc in curtea interioara a Palatului Brukenthal si va incepe la ora 18.00. Biletul de intrare costa 15 lei pentru adulti si 10 lei pentru copii” se arată într-un comunicat al organizatorilor.

Concert în două părţi

Orchestra Sunetul Muzicii, dirijata de maestrul Viorel Mailat va invita la o lectie de muzica in 2 parti. In prima parte intitulata Bijuterii Muzicale, membrii orchestrei vor face o trecere de la preclasicism la muzica romantica moderna cu piese de la 1600 pana la anul 2000. Melodiile arhi-cunoscute vor fi explicate si vor fi prezentate de maestrul Viorel Mailat astfel incat vom intelege in o cu totul si cu totul alta modalitate muzica simfonica. In cea de-a doua parte va fi prezentata muzica familiei Strauss, cu o invitatie la vals pe partituri foarte cunoscute, in special compuse de catre Regele Valsului, Johann Strauss fiul.

Ultima oră

Comentariul meu