sute de metri de cablu telefonic furaţi şi un garaj spart la mediaş şi dumbrăveniTrei cazuri de furturi au fost sesizate poliţiei pe parcursul a câteva ore în mai multe locuri din municipiul Mediaş şi oraşul Dumbrăveni.

În cursul zilei de ieri, 22 iulie, în partea de nord a judeţului Sibiu, persoane necunoscute au sustras 370 m cablu de reţea telefonică. Primul astfel de furt a fost sesizat telefonic Poliţiei Municipiului Mediaş, ieri dimineaţă, de către R. Cosmin, tehnician în cadrul unei societăţi de telefonie. Acesta a sesizat faptul că persoane necunoscute au sustras 270 m cablu telefonic, cablu aflat între municipiul Mediaş şi localitatea Ighişul Nou.”Cablul era suspendat pe 6 stâlpi amplasaţi pe drumul dintre Mediaş şi Ighişul Nou. Cercetările în acest caz sunt continuate de către poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Mediaş”, spune Adela Negoi de la IPJ Sibiu.

Cablu furat şi la Dumbrăveni

Cel de-al doilea furt de acest gen a fost sesizat de această dată, la Poliţia Oraşului Dumbrăveni. B. Andrei, domiciliat în oraşul Dumbrăveni, judeţul Sibiu, angajat al societăţii de telefonie, a anunţat că, între oraşul Dumbrăveni şi localitatea Ernea, a fost secţionat şi sustras cablul reţelei telefonice. „La faţa locului s-a deplasat echipa operativă, care în urma activităţilor specifice desfăşurate, a stabilit că autori necunoscuţi, între oraşul Dumbrăveni şi localitatea Ernea,  au tăiat cablul reţelei telefonice, cu diametrul de 2 cm,  pe o porţiune de 100 m. Cercetarile  sunt continuate de către poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Dumbrăveni.

Furt din garaj

Ieri, în jurul orei 11.10, Poliţia Municipiului Mediaş a fost sesizată de către V. Dinache, domiciliat în municipiul Mediaş, judeţul Sibiu, despre faptul că autori necunoscuţi i-au spart garajul, iar din interior au sustras mai multe bunuri. „La faţa locului s-a deplasat echipa operativă, care în urma cercetărilor efectuate, a stabilit că în noaptea de 21/22 iulie a.c., autori necunoscuţi au pătruns în garajul lui V. Dinache, situat în faţa blocului de domiciliu, prin folosirea de chei potrivite, iar din interior au sustras mai multe bunuri: două scutere, o bicicletă, aproximativ 30 undiţe de pescuit, mai multe scule electrice, un generator electric şi nu numai”, a mai declarat Adela Negoi, de la IPJ Sibiu. Valoarea prejudiciului cauzat este de aproximativ 15.000 lei.

Ultima oră

Comentariul meu