părinţii mădălinei manole îşi acuză ginerele că le-a împins fiica spre sinucidere
Foto: Adevărul

Într-un interviu acordat unui cotidian central părinţii Ion şi Eugenia au mărturisit că au aflat de la televizor de moartea Mădălinei Manole şi îl acuză pe soţul fetei lor că prin acţiunile sale au împins-o pe artistă spre pieire.

Click a publicat un interviu cu cei doi părinţi ai lui Mădălina Manole în care aceştia aduc acuze grave către Mircea Petru, bărbatul cu care fiica lor era căsătorită şi are un băieţel. Oamenii au povestit că acesta nici măcar nu a avut bunul simţ să îi sune şi să le spună că fiica lor s-a sinucis. „Dimineaţa am aflat de la televizor că a murit. Ginerele nostru nu a binevoit nici măcar să ne anunţe” a spus tatăl Ion.

I-a interzis să cânte hit-urile lui Şerban Georgescu

Tatăl lui Mădălina Manole mai spune că soţul Mircea i-a interzis fetei sale să mai cânte melodiile compuse de către fostul soţ al acesteia. Ion Manole îl acuză direct pe cel de al doilea soţ al Mădălinei că le-a împins fata să facă gestul prin care şi-a curmat viaţa. „De când l-a cunoscut pe acest bărbat, totul s-a ruinat. Nici în carieră nu a ajutat-o, i-a interzis să mai cânte melodiile lui Şerban Georgescu, iar acum a băgat-o în pământ. Dacă fata noastră s-a otrăvit, el a împins-o” a mai spus acesta în CLICK!

CITEŞTE AICI ÎNTREGUL INTERVIU CU DEZVĂLUIRILE CUTREMURĂTOARE LEGATE DE MOARTEA LUI MĂDĂLINA MANOLE!

Ultima oră

Comentariul meu