înjunghiat de propriul frate în grădina casei din sibiuUn sibian a ajuns la Unitatea Primiri Urgente după ce fratele său a băgat cuţitul în el din cauza unui diferend legat de o grădină pe care trebuiau să o împartă între ei.

Barbatul prezenta o plaga intepata abdominala penetranta, plaga cu sectiune tendon extensor index stang si plagi escoriate la nivelul mainilor, pacientul a primit ingrijiri medicale, s-a  intervenit chirurgical, iar starea sa este stabila. Pacientul ramane sub supraveghere in cadrul Scetiei clinice Chirurgie I. Pacientul a povestit ca s-a certat rau cu fratele sau pentru o gradina pe care trebuie sa o imparta, au ajuns la bataie, iar fratele sau l-a injunghiat. Fratele barbatului, in varsta de 65 de ani, din Sibiu, a ajuns si el la spital cu un traumatism cranio-cerebral si cateva contuzii, acesta a primit ingrijiri medicale si nu a avut nevoie de internare.

Bărbat din Cornăţel adus în comă la spital

In cursul zilei de duminică la Unitatea Primiri urgenţe a fost adus un barbat de 66 de ani, din localitatea Cornatel, victima unei agresiuni. „Pacientul prezenta un traumatism cranio-cerebral cu fractura occipitala, pentru care neurochirurgii au fost nevoiti sa intervina, coma gradul 2 si multiple echimoze pe torace si membre. In prezent, barbatul se afla sub tratament si supraveghere pe Sectie Clinica ATI, este inca sub sedative, starea sa fiind stabila”, spune Raluca Turcu, purtător de cuvânt la Spitalul Judeţean Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu