Peste 5000 de oameni au aşteptat-o pe Mădălina Manole în oraşul natal. Ploieştenii au ieşit din case pentru a îi aduce un ultim omagiul cântereţei care s-a sinucis cu pesticid.


Mii de fani şi prieteni au plâns-o pe Mădălina la sala de concerte a Casei Sindicatelor din Ploieşti, acolo unde artista a debutat.

Conform adevarul.ro familia solistei a cumpărat un loc de veci, chiar pe aleea principală din cimitirul Bolovani.
Cinci angajaţi ai Domeniului Public şi Privat au fost angajaţi pentru a pregăti groapa în care se va odihni trupul solistei.

Aceştia au săpat de zor de dimineaţă şi vor sta până seara târziu pentru a turna fundaţia de beton. Crucea şi cavoul vor fi din marmură.

foto: adevărul
Foto: Adevărul

Înmormântată la ora 19.00….

Cântăreaţa Mădălina Manole a fost înmormântată în prezenţa familiei şi a câteva mii de admiratori. Jandarmii au fost nevoiţi să instaleze un cordon de protecţie în jurul gropii, astfel că doar familia prietenii şi colegii au putut fi aproape de sicriu.

Preotul care a ţinut o slujbă de câteva minute în faţa Casei de Cultură a Sindicatelor, după ce sicriul cu trupul neînsufleţit al artistei a fost scos pentru a fi dus la biserică, a ţinut un scurt serviciu funerar şi la cimitir, după care sicriul a fost coborât în groapă, fiind apoi acoperit cu miile de flori de la admiratori, conform adevărul.ro.

VEZI AICI FOTO GALERIE DE LA FUNERARIILE LUI MĂDĂLINA MANOLE!

Citește și:

VIDEO – Petru Mircea: ”Mădălina Manole și-a pierdut voința! Soția mea a fost un înger rătăcit pe Pământ”

Ultima oră

Participă la discuție

33 Commentariu

  1. eu nu cred ca ea s-a sinucis era prea de tot adika nascuse era implinita eu cred ca sotul ei a omorato ca sa ia averea.eu oricum sunt un mega fan al ei

  2. D-zeu so erte..sunt si eu printre cei care au cunoscuto fata in fata si care am discutat see you ea , ca amici ,, se intampla acuma 13 ani in urma intr-o sala de spectacol.in orasul ROVINARI-jud.GJ…asiguram sonorizarea la acel spectacol….sunt foarte multe de zis…dar acum e prea trziu…ma numesc TONY….prieteni ma cunosc sub numele de DJ.TONY—-DE LA rADIO omega sau radio TG-JIU (JUD .GJ)….

  3. pacat dumnezeu so ierte si sei dea telna usoara numi imaginez cum a putut face un asemenea tragedie doamna iarto si odihnestio iesti sufltu nostru te yubim mult unde iesti acu in ceruri adio

  4. cine stie ce era in capul ei,chiar de merge totol bine ginurile negre te apasa eu stiu ce e asta da lupt incerc ea a cedat

  5. da asa e doctori din rominia nu stie alceva decit sa isi unple buzunarele.si nu dau atentie pe acesta boala ,mai degraba spune ca esti nebuna (un)…. imi pare ffoarte rau de madalina. da parerea me-a lu madalina i lipsea alceva ,credinta fata de dumnezeu, cit de trist poate fii dumnezeu acum ca ea sea luat veata ,voi vat intrebat asta? atit de mult a ibit dumnezeu lunea ,inct l-a dat pe fiul sau unic-nascut , pentruca or cine manifesta credinta el sa nu fie didtrus ci sa aiba veata vesnica…….un doctor mai bun ca zumnezeu nu exista..el nu iti cere bani , el nu iti cere casa spargi petre casa i demostrezi ca i esti credincios (sa) el doar ne cere doar sai laudam nunele cel sfint….cel care isi pastreaza constiienta curata se bucura de pace mintii,are respect de sine si este fericit ….

    1. …doctorii nu stie… Maria, maria, ai cam tras chiulul la scoala ca sa mergi la biserica. Cu asa neam nu ajungem nicaieri.

  6. PACATUL SI-L VA PURTA IN SUFLET DOAR CEI CE O JIGNEAU SI O DESCONSIDERA NU CRED K A FACUT ACEST LUCRU EA DE BUNA VOIE , POATE TOTI AVETI O ASFEL DE INTREBARE DAR EXISTA O TEAMA CEEA DE A DESCHIDE GRAIUL SPRE UN ADEVAR. POATE PUIUT O SA-I DEA SEAMA ACUM CIND E PREA TIRZIU CE MASURI AR FITREBUIT SA IA DE MULT DAR NU IA PASAT DE SUFLETUL IEI POTI FI CEL MAI CELEBRU OM SAU UN OM DE RIND DAR CIND E VB. DE SUFLET SUFERINTA SUNT LA FEL…… E UN PREFACUT UITATIVA LA TOATE FILMARILE IN CARE APARE EL ,ACUM O ALINT SI CE SA MAI…….. VREA SA-SI ASCUNDA GRADUL DE NEVINOVATIE.

  7. imi pare rau de cea ce sa intimplat dar lasatio domnilor in pace acum toty dati cu parerea dar nimeni nu stye ce a avut in suflet numai dumnezeu stye si ia lasatyo in pace sa se odihneasca in liniste si pace ia nici acolo unde este nare liniste de voi

  8. d-zeu sa o ierte !inca o data am pierdut o mare artista ……….. nimeni nu poate stii ce a determinat-o sa faca asta nu inteleg cum de nu s-a gandit la baietelul ei care era lumina ochilor ei ………..era implinita acum avea o fam un printisor o cariera bn si totusi ce o fi fost…………speram sa aflam vreo data adevarul sau poat nu………SINCERE CONDOLEANTE FAM si sa speram ca dincolo isi va gasi linistea pe care nu o avea aici….

  9. imi pare ffffffffffffff rau pt Mada, am iubit-o si am fost o mare fana a ei. Mi-as dori tare mult sa stiu de ce a recurs la acest gest.Pacat ca ne pierdem asemenea talente.

    1. Offfffff imi pare rau dc sa intimplat cu Madalina Manole Dumnezeu sa o ierte si sa o primeasca linga el pe fata cu parul de foc! Si sa aiba grija Bunul Dumnezeu si de copilasul ei mic! DUMNEZEU SA O IERTE.

  10. Dumnezeu so ridice in ceruri Pentru mine ea e in viata ascultind cintecele ei uit de toate greutatile A fost un Inger pe acest pamint iar acum a luato intre ingerii din cer

  11. Pacat si de copil!! ….Cand va creste mare ce va crede de mama sa???? POATE cand va avea si el o depresie puternica FEREASCA DUMNEZEU sa nu aleaga ACEEASI metoda!! SE poate intampla ….DEPINDE DE caracterul LUI…. DUMNEZEU SA AIBE GRIJA DE COPILUL Madalinei Manole!!

  12. Pacat de ea!! A crezut ca scapa de suferinta pe lumea asta …… DAR A ALES SUFERINTA VESNICA!!! iadul .!! Acolo suferinta e muuuuult mai MARE!!! cei ce folosesc aceeiasi metoda la fel patesc!! pacat de ea SINCER!!! VAI DE EA ACOLO UNDE ESTE!!!

  13. din nefericire si-a luat singura viata primita de la Dumnezeu…pacat…nimeni nu are voie sa faca asta…cum l-a iubit pe frumuselul Petrisor?cum l-a lasat fara mamica?
    oamneii care se iubesc doar pe ei isi iau viata,dar nici macar pe ei,,foarte trist…

  14. nu am cuvinte,sunt fan a ei si nu imi vine s credd!!ef!d c nu a avut grija d ea nimeni?chiar nu sa putut?oricum nu are rost s mai dam vina p nimeni!asta eeeee
    DUMNEZEU S O IERTE SI S AIBA GRIJA D EA SERBAN GEORGESCU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
    Chiar dak sau despartzit am vazut cat a suferitttttttt
    un fan isi da seama numai cand intra in scena,darami-te prietenii apropiatzi si sotzul!!!!!!!!!!!
    s o lasam s se odihneask ptr k sa zbatut prea mult ptr lumea asta rea!!!!!!Makr s ai grija d tine acolo unde esti

  15. Offfffff imi pare rau dc sa intimplat cu Madalina Manole Dumnezeu sa o ierte si sa o primeasca linga el pe fata cu parul de foc! Si sa aiba grija Bunul Dumnezeu si de copilasul ei mic! DUMNEZEU SA O IERTE.

  16. Buna seara! Imi pare ffff rau dc sa intimplat cu Madalina Manole: Oare ce o fi fost in capul ei dea facut asta? nu trebuia sa se sinucida, Imi pare foarte rau mie k persoana imi place cum cinta avea o voce de aur si mai ales avea cei 7 ani de acasa vb frumos cu fani ei.DUMNEZEU SA O PRIMESCA LINGA EL PE FATA CU PARUL DE FOC,

  17. Vai Doamne, ce sti ce o fi fost in capsorul ei……ce sti ce o framanta fara sa spuna la nimeni nimic?Vre-o depresie post natala?….posibil, dar pacat k in Romania se ignora de-a dreptul faptul k o depresie de genul acesta poate trece de la sine. Medicii nu dau mare importanta acestor simptome, si rau fac! Uitati unde se poate ajunge…..si nu e singura persoana careia i se intampla! Nu o condamna nimeni ce a facut, e adevarat k nu e bine, dar medicii ar trebui sa fie mai aproape de pacienti, nu sa umble pe la croitor sa le faca buzunarele cat mai mari, sa incapa cat mai multi vani. Condoleante familiei si Dumnezeu sa o odihneasca in pace si sa o ierte.

  18. imi pare atit de rau si numi vine sa cred ce sa intimplat dar ma rog la dum sa o ierte si sa aiba grija de copilasul cel drag si so lasam in pace daca asa a vrut ia dumnezeu sa o ierte