două staţii noi de autobuz la obi. autobuzul de păltiniş modificat de raliuDin această săptămână Tursib a pus în funcţiune două noi staţii de autobuz în zona centrului comercial de la ieşirea din Sibiu înspre Mediaş (OBI).

Pentru a veni în sprijinul angajaţilor firmelor din această zonă au fost incluse pe traseul autobuzului 1, încă 2 staţii. Momentan aceste două staţii situate înainte de sensul giratoriu de pe DN 14 nu sunt amenajate, fiind semnalizate doar prin plăcuţele care precizează orele de sosire, respectiv de plecare din staţie. După reabilitarea întregii zone de la Târgul Obor şi până la sensul giratoriu, societatea comercială de transport în comun va lua în considerare si amenajarea staţiilor.

Modificări la traseul numărul 22

Programul de circulaţie a autobuzului 22 pe ruta Sibiu – Păltiniş va fi modificat în ziua de 17 iulie datorită faptului că pe această rută va avea loc o etapă a Raliului Sibiului. Drumul judeţean 106 A va fi închis pe porţiunea Curmătură – Păltiniş între orele 11 – 13.30 şi 14.30 – 17.30.

Prin urmare, autobuzul 22 va circula după următorul program:

Plecări din Sibiu (Gară)                       Plecări din Păltiniş

7:00 şi 13.30                                        9:00 şi 17.30

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii