căţeluşii invadează sâmbătă parcarea din piaţa micăAnimal Life organizează încă o campanie la care actorii principali sunt din nou căţeluşii şi pisicuţele fără stăpân.

Sâmbătă, 17 iulie 2010, Asociaţia Animal Life vă invită la o nouă campanie de adopţie a câinilor fără stăpân. Campania va începe la ora 10, în Piaţa Mică, în spaţiul din faţa Casei Artelor şi va dura până după-amiază. „Vom aduce în faţa sibienilor cel puţin 20 de căţeluşi ce nu au împlinit încă nici două luni, care s-au născut în stradă, au avut norocul să fie găsiţi de noi iar acum încearcă să îşi găsească un stăpân definitiv. Nici pisicuţele nu au fost uitate, în speranţa că vom reuşi să le găsim un stăpân. În caz de vreme nefavorabilă, campania de adopţii se amâna până la o dată ce o vom anunţa ulterior” se arată într-un comunicat al organizatorilor.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. avem si noi in zona circa 10-12 caini fara stapan, nevaccinati, nesterilizati, care latra toata noaptea, rastoarna gunoiul din containere, se reped la masinile noastre, bicicletele copiilor, persoanele ce merg pe jos; va invitam in zona Lazaret, pe str Frezorilor, sa le faceti pasaport de Germania