Jandarmii asigură paza la titularizare în aceste zileÎn urma întâlnirii de la sediul Instituţiei Prefectului Judeţului Sibiu s-a stabilit că Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sibiu va asigura zilnic în perioada 14-18 iulie, cu câte 12 jandarmi

La concursurile de titularizare.

Este vorba mai exact de ordinea şi siguranţa publică în zona instituţiilor de învăţământ preuniversitar din Mun. Sibiu la care se desfăşoară examenele şi la centrul naţional de evaluare organizat la Colegiul Naţional „O. Goga” Sibiu. De asemenea, la solicitarea reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean, jandarmii vor acorda sprijin, în caz de nevoie, membrilor comisiilor de corectare şi supraveghere în interiorul instituţiilor de învăţământ.

Jandarmii transportă si lucrările

O altă misiune a jandarmilor o constituie asigurarea transportului lucrărilor de la centrele de examinare (Şcoala cu clasele I-VIII „Regina Maria” Sibiu, Colegiul Agricol „D.P. Barcianu” Sibiu, Colegiul Tehnic Textil Sibiu, Colegiul Tehnic „Independenţa” Sibiu) la centrele de evaluare naţionale potrivit specializării candidaţilor (stabilite de către Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului în judeţele Alba, Braşov, Bucureşti, Cluj, Dâmboviţa, Iaşi, Neamţ, Prahova, Sibiu, Timiş şi Vâlcea). Aproximativ 15 jandarmi vor fi angrenaţi zilnic în această activitate, fiind pregătită şi o subunitate de intervenţie la sediul inspectoratului.

Ultima oră

Comentariul meu