află stadiul lucrărilor la străzile din sibiu şi unde încep noi şantiere. spuneţi părerea despre lucrări!Investiţiile Primăriei Sibiu în infrastructură programate în acest an sunt în plină desfăşurare. Aflaţi stadiul lucrărilor şi unde se deschid noi şantiere!

  • Străzile Moldoveanu şi Hegel gata de asfaltare. Echipele SC DPC sunt pregătite să toarne binderul pe carosabil şi lucrează în paralel la asfaltarea trotuarelor.
  • Pe strada Câmpului se lucrează la reabilitarea carosabilului şi trotuarelor. După introducerea canalizării în cadrul programului ISPA, administratorul drumurilor lucrează la reabilitarea trotuarelor, schimbarea bordurilor şi urmează să reabiliteze şi stratul asfaltic.
  • Pe strada Nouă încep lucrările de refacere a infrastructurii. Lucrările vor demara la jumătatea lunii iulie, iar pâna la începerea sezonului rece va fi adusă la un stadiu carosabil.
  • Şase echipe lucrează la refaceri. DPC măreşte ritmul refacerilor carosabilului în urma intervenţiilor la reţele datorită numărului tot mai mare de cereri. Patru echipe lucrează la frezarea şi pregătirea zonelor, iar două echipe efectuează asfaltări. În prezent se lucrează în zonele Ştefan cel Mare şi Calea Dumbrăvii, împreună cu străzile adiacente acestora.
  • În Zona Industrială Vest se lucrează la drumul secundar 7. Pe strada Barcelona s-a început amenajarea drumului ca variantă de circulaţie pentru firmele Continental şi SNR până la intersecţia cu strada Europa Unită.
  • Aleea Călăreţilor se apropie de finalizare. Echipele SCA.MO.TER toarnă în prezent asfalt pe tronsonul III situat între străzile Ludoş şi Privighetorii. Urmează să fie marcată pista de biciclete şi să fie instalate indicatoarele de circulaţie. Celelalte două tronsoane ale străzii sunt finalizate, lungimea totală a celor trei secţiuni fiind de 1100 de metri.
  • În Cartierul Tineretului se continuă lucrul la drumuri. Energie Termică lucrează în prezent pe strada Oslo la săpătura generală, reţelele de utilităţi fiind finalizate. Pe strada Klagenfurth se lucrează la montarea bordurilor, la carosabil şi trotuare iar strada Orhideelor este la stadiul de binder.
  • Pe strada Siretului se lucrează la montarea bordurilor, la amenjarea parcărilor verzi şi la infrastructura drumului pe porţiunea dintre Calea Dumbrăvii şi Intrarea Siretului. Se lucrează în paralel şi pe celelalt tronson al străzii situat între Intrarea Siretului şi Calea Cisnădiei.
  • Tronsonul de mijloc al străzii Rusciorului, cel situat între strada Lungă şi str. Dr. Bagdasar este aproape finalizat. Pe acesta carosabilul este la stadiu de binder şi urmează turnarea stratului de uzură. Trotuarele sunt finalizate. Pe tronsonul situat între str. Dr. Bagdasar şi str. Râului se lucrează la aşternerea straturilor rutiere şi montarea noilor borduri.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. strada dr.bagdasar cind va intra in lucru.ne-am saturat de praf si mizerie
    vrem sa traim in conditii bune