jurnalişti de la prima tv şi kanal d agresaţi la înmormântarea preotului unitarian şi a celor doi copiiO rudă a preotului care şi-a ucis copiii în biserica unitariană din Mediaş a luat la înjurături jurnaliştii prezenţi şi le-a trântit camera video celor de la Prima Tv.

Funerariile preotului Danes Cseh şi ale celor doi băieţi, Tamaş şi David, avute loc miercuri după amiază la cimitirul din cartierul Livezeni, din Tg Mureş au fost tulburate de un incident în care au fost implicaţi o rudă a familiei îndurerate şi câţiva jurnalişti. Un bărbat a agresat verbal reprezentanţii mass-media şi chiar le-a trântit camera jurnaliştilor de la Prima TV. Poliţia a intervenit pentru a calma spiritele. Echipa celor de la Kanal D au fost ameninţaţi chiar cu un pistol dacă mai continuă să filmeze.

Agresorul se numeşte Mihalcsa Jozsef şi a venit din Ungaria. Omul este supărat pentru că după spusele sale presa nu a informat correct opinia publică în acest caz.

Reamintim că sâmbătă Denes Cseh şi-a ucis cei doi băieţi de 5 şi 7 ani, chiar în biserica în care slujea, iar apoi s-a aruncat în faţa unui tren. Totul ar legătură cu faptul că soţia sa este grav bolnavă.

CITEŞTE AICI MAI MULTE DETALII

Ultima oră

Participă la discuție

4 Commentarii

  1. de 20 de ani unguri sant la guvernare si au ajuns sa se omoare intre ei la cati mai multi pacat ca sant copii