cioban bătut la sălişte şi femeie agresată la cisnădieCiobanul a fost bătut chiar de patronul pentru care lucra, iar femeia a fost lovită de cumnatul ei.

În cursul zilei de ieri, 29 iunie, Poliţia oraşului Sălişte a fost sesizată telefonic cu privire la faptul că T. Ioan, angajat ca cioban la familia N. din localitatea Tilişca, a fost victima unei agresiuni.

În urma verificărilor efectuate de către poliţişti s-a stabilit faptul că agresiunea s-a produs pe raza localităţii Sibiel, T. Ioan (19 ani, domiciliat în localitatea Tilişca), reclamând că în cursul zilei de 28 iunie, în jurul orelor 1600 a fost lovit cu o furcă de către C. Petru (55 de ani, domiciliat în localitatea Sibiel), în timp ce supraveghea oile într-o zonă situată pe raza localităţii Sibiel. „Motivul agresiunii l-a constituit un conflict existent între agresor şi proprietarul oilor la care victima era angajată.  C. Petru este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală, conform art. 181 cod penal. Cercetările sunt continuate de către lucrătorii Poliţiei oraşului Sălişte”, spune Luciana Balteş, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.

Pocnită de cumnat

Tot ieri, la Unitatea Primiri Urgente a ajuns o femeie de 56 de ani, din Cisnadie, victima unei agresiuni. “Pacienta a suferit o fractura de col femural stang si o luxatie de cot stang, acesta a primit ingrijiri medicale si a ramas internata in cadrul Scetiei Clinice Ortopedie-Traumatologie pentru tratament de specialitate”, spune Raluca Turcu, purtător de cuvânt la Spitalul Judeţean Sibiu.Femeia povesteste ca a avut o altercatie cu cumnatul cu care locuieste in aceeasi curte pentru ca acesta a vrut sa-i arunce covoarele de pe sarma. Acesta mai sustine ca acesta este primul incident de acest fel si sustine ca se mai gandeste daca o sa depuna plangere la politie.

Ultima oră

Comentariul meu