foto: www.adevarul.ro/locale/sibiu/
FOTO: www.adevarul.ro/locale/sibiu/

Medicul legist a ajuns la concluzia că Tamaș și David, în vârstă de 5 și 7 ani au fost strănși de gât de tatăl lor, înainte ca acesta să bage cuțitul în ei.

Concluziile la care a ajuns medicul care a făcut autopsia celor doi copii uciși în seara zilei de sâmbătă de tatăl loc Denes Cseh, în biserica unitariană din Mediaș, sunt dea dreptul cutremurătoate. Studierea amănunțită a cadavrelor celor doi copii a scos la iveală faptul că tatăl i-a sugrumat pe cei doi înainte să îi taie cu cuțitul la gât. ”Am descoperit că ambii copii au fost strangulați. Mai întâi cel mic, apoi cel mare. La acesta din urmă tăietura din zona laringelui i-a provocat moartea” spune medicul legist Ioan Doican.

La biserica unde a avut loc teribila crimă oamenii sunt terifiați de cele întâmplate. Chiar și așa aceștia au vorbit numai la superlativ de preotul de 35 ani, care s-a aruncat și el în fața trenului după ce și-a ucis copiii. Totul s-a întâmplat mai mult ca sigur, pentru că soția preotului este grav bolnavă de cancer la pancreas. Copiii și tatăl lor vor fi duși marți la familiile din Tg Mureș, acolo unde va avea loc și înmormântarea.

Foto: ADEVARUL.RO

CITEȘTE AICI MĂRTURII CUTREMURĂTOARE ȘI VEZI FOTOGRAFII CU TATĂL ȘI COPIII ÎN VIAȚĂ.

Ultima oră

Comentariul meu