un bărbat a căzut într-un cuţit, iar altul a fost bătut de tovarăşii de paharAmbii bărbaţi au ajuns la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judeţean Sibiu în weekendul trecut.

Duminică seara, în jurul orelor 21.00, la Unitatea Primiri Urgente a fost adus un bărbat de 24 de ani, din Sibiu, acesta prezenta o plagă înjunghiată la nivelul toracelui  anterior stâng, pacientul a primit îngrijiri medicale şi a rămas sub supraveghere în cadrul Secţiei Clinice Chirurgie I. Pacientul susţine că a totul a fost un accident nefericit. Acesta poveste că a auzit cum unul din copii săi a tras sertarul cu tacâmuri jos şi a fugit să-l prindă, din păcate, s-a împiedicat de prag şi a căzut în cuţit.

Agresat din cauza unei femei

În cursul dimineţii de sâmbătă, la Unitatea Primiri Urgenţe a fost adus un pacient de 40 de ani, din localitatea Nemsa, victimă unei agresiuni. Pacientul a suferit o fractură cominutiva oase proprii nazale şi o plagă contuză sprancenoasa stânga, escoriaţii şi echimoze, acesta a primit îngrijiri medicale şi a rămas internat în cadrul Secţiei Clinice ORL a spitalului. Bărbatul susţine că a fost bătut de nişte tovarăşi de pahar, iar motivul scandalului a fost o femeie.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu