foto-video:un preot din mediaş şi-a ucis cei doi băieţi de 5 și 7 ani în altarul bisericii şi apoi s-a aruncat în faţa unui trenDenes Cseh în vârstă de 35 de ani şi-a omorât cei doi băieţi de 5 şi respectiv 7 ani în biserica Unitariană în care ţinea slujbele săptămânal. Bărbatul s-a sinucis la câteva ore după crimele săvârşite.

Comunitatea locală din Mediaş este îngrozită de valul de crime care s-a abătut în ultima vreme asupra oraşului. Astfel după ce zilele trecute un bărbat şi-a omorât o rudă şi a stat cu ea moartă în casă o săptămână, sâmbătă seara un preot a uimit cu o faptă care a făcut oraşul să vuiască. Denes Cseh le-a tăiat gâtul cu cuţitul la cei doi băieţei ai săi, chiar în cripta bisericii de pe satrada I.C. Brătianu, la numărul 32. Cei doi băieţei ai au fost văzuţi împreună cu tatăl lor, când plecau la cumpărături.

Anchetatori uimiţi de cruzimea cazului

Procurorul Ioan Boţoc a ieşit impresionat din biserica în care a avut loc crima. Acesta a mărturisit în plină noapte că este un caz ieşit din comun.”În respectivul imobil au fost găsiţi doi copii, doi minori cu leziuni traumatice grave, respectiv plăgi tăiate în zona gâtului profunde, bănuim că moartea a fost datorată acestora. Nu cunoaştem în momentul de faţă împrejurările în care au fost produse respectivele leziuni traumatice”, a spus procurorul criminalist Ioan Boţoc.

S-a aruncat sub tren

În timp ce ancheta de la biserică era în plină desfăşurare, la 112 a sosit la câteva ore distanţă de la săvârşirea crimei un apel prin care un mecanic de tren a anunţat că undeva la intrarea în oraş. Acesta a murit pe loc, corpul său fiind sfârtecat în bucăţi din cauza impactului cu locomotiva.

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au identificat cadavrul cu greutate şi au stabilit că cel mort era chiar preotul ucigaş. Acesta nu a lăsat niciun bilet în urma sa.

VEZI AICI O GALERIE FOTO DE LA FAŢA LOCULUI!

Ultima oră

Comentariul meu