Peste 70 de maşini, care mai de care mai aranjate şi mai modificate au încântat sibienii în cadrul unui eveniment de excepţie.

GLL TUNING SHOW, prima expoziţie de tuning desfăşurată în Sibiu, care a avut loc în parcarea hypermarketului TRIDENT (langă METRO), a atras mii de sibieni, duminică după amiază, în condițiile în care sâmbătă a plouat mai toată ziua. Evenimentul de la Sibiu a reunit  maşini tunate din întreaga ţară, care în cadrul expoziţiei s-au întrecut la categoriile „Cel mai bun interior”, „Cel mai bun exterior”, „Cele mai frumoase jante”, „Cel mai bun motor” şi nu în ultimul rând se vor lupta pentru titlul de „Cea mai frumoasă maşină”. Bolizii au concurat şi la categoria de „car-audio”.[nggallery id=607]

Fete ce te dau pe spate

Evenimentul a avut parte și de un concurs de Miss, la care au participat mai multe sibience, care au atras privirile asistenței. Fetele nu s-au sfiit să se fotografieze pe mașinile expuse spre deliciul sibienilor care au plătit 10 lei să vadă cele peste 70 de mașini. Cea mai ”căutată” mașină a fost un Nisan Z 350 în care proprietarul suține că a investit 40.000 de euro pentru a o „moderniza”.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Cine a filmat pentru reportaju` asta ar trebui impuscat….
    foarte mult “profesionalism”