Campioana mondială de gimnastică Steliana Nistor şi profesrul universitar Ion Motroc, de la ANEFS Bucureşti a inaugurat cel mai modern teren sintetic pentru fotbal din Sibiu.

Inaugurarea arenei sintetice, de pe strada Luptei nr 27, a avut loc sâmbătă, 26 iunie, la ora 9.00 se în prezenţa a invitaţi de marcă din partea organizatorilor. Fosta gimnastă Steliana Nistor şi  profesorul universitar doctor Ion Motroc, au tăiat panglica de ianugurare arenei. “Eu am muncit ca să am performanţe şi am făcut-o din greu ca să câştig medaliile pe care le am în palmares. Vă urez să ajungeţi şi voi sportive cât mai buni” a spus la inaugurare multipla campioană a Sibiului. Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Sibiu, Ioan Banciu, precum şi oficialităţi de la Primăria Sibiu şi Inspectoratul Şcolar Sibiu, au luat parte la ianugurarea arenei care are 40 de metri lungime şi o lăţime de 20 de metri şi care beneficiază de o suprafaţă sintetică de calitate şi de instalaţie de nocturnă. Deputatul sibian Ioan Cindrea a fost şi el prezent la eveniment şi a lăudat acest proiect. “Este îmbucurător că astfel de terenuri apar în apropiere de şcolile din Sibiu” a opinat Cindrea.[nggallery id=606]

Zeci de copii la selecţie

După festivitatea de inaugurare, în ciuda vremii nu tocmai potrivită pentru un astfel de eveniment, a avut şi un meci de fotbal demonstrativ la care au participat mai multe tinere talente de la echipe de fotbal din municipiul Sibiu. Totul s-a încheiat cu o preselecţie la Şcoala de Fotbal M&M, făcută în colaborare cu Academia Naţională de Educaţie Fizică şi Sport din Bucureşti şi clubul FC Rapid Bucureşti. Peste 40 de copii au venit să îşi demonstreze talentul la fotbal şi să convingă antrenorii că merită să fie selecţionaţi la una din echipele şcolii de fotbal.

VIDEO: ADEVĂRUL.RO

Ultima oră

Comentariul meu