consilierii au aprobat în masă dublarea preţului la reabilitarea drumului sibiu - agnitaToţi consilierii judeţeni au aprobat proiectul pe care nu s-au ferit să îl critice pentru că duce preţul modernizării drumului Sibiu – Agnita, la 60.000.000 de lei.

Cel mai aşteptat proiect de pe ordinea de zi a şedinţei Consilului Judeţean de joi a fost cel prin care trebuia aprobată o suplimentare a costurilor modernizării DJ 106 de la 30.000.000 de lei la aproape 60.000.000 de lei, asta pentru că proiectanţii au uitat că în Dealul Dăii pământul se surupă şi trebuie făcute consolidări suplimentare. „Avem îndoieli că drumul va fi gata la timp. Să vină constructorii să discutăm despre calitatea lucrărilor” au tunat PSD-iştii. „Se vede cu ochiul liber ce lucrări s-au făcut până acum acolo” au spus şi FDGR-iştii. „De ce să reparăm noi greşelile făcute de alţii la proiectare?” au spus şi PDL-iştii.

Când s-a trecut la vot toţi au votat pentru majorare, fără nicio reţinere. Şi uite aşa drumul la care lucrează consorţiul Comtram, DPC, Sinecon Construcţii şi CONA.

Ultima oră

Comentariul meu