bottesch are laptop alb. cj-ul a „spart” 170.000 lei pe notebook-uri pentru consilieriConsiliul Judeţean Sibiu a achiziţionat 34 de calculatoare pentru consilieri. 23 dintre aceştia au venit joi cu laptop-ul la şedinţă.

Mesele consilierilor judeţeni au fost împânzite joi de zeci de laptopuri, la şedinţa ordinară din această lună. Impactul cu tehnologia s-a dovedit a fi ca un drog puternic pentru mulţi consilieri. Cei mai înaintaţi în vârstă au transpirat la propriu până au reuşit să acceseze pagina de web a instituţiei pe care o slujesc în fiecare lună. Alţii s-au limitat în a deschide pagini de google.com, iar ce mai obişnuiţi cu tehnologia au preferat să navigheze pe internet în timp ce colegul Corneliu Bucur i-a „plictisit” cu problemele prezentate în cadrul şedinţei. Preşedintele Martin Bottesch a venit la şedinţă cu un laptop de culoare albă, marca Dell, în timp ce consilierii au avut în faţă laptopuri negre pe care scria cu litere mari că sunt fabricate în Germania, produse fiind de Fujitsu Siemens. CJ-ul a cheltuit în total vreo 200.000 de lei pe laptopurile care  au procesor core 2 duo, 3Gb DDR2 RAM, , hard disk de 320Gb, şi sistem de operare Windows 7 Professional.

Vizionaţi imaginile video din playerul din dreapta primei pagini ca să vedeţi bijuteriile de laptopuri.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Civilizatie si progres se obtine doar prin investitii in tehnologie IT
    Noi stim doar sa ne lamentam si sa ne complacem in saracie si mizerie si mai grav sa ne impotrivim oricarei investitii. E aboslut normal ca toti sa folosim laptop-uri, PC-uri si internet.