romaniacs restricţionează temporar traficul pe bulevardul coposuRed Bull Romaniacs mai are doar câteva zile până la start. Ca în fiecare an, cei peste 140 de rideri din 33 de ţări vor participa la un Prolog, care va determina ordinea de pornire în concurs. Prologul începe sâmbătă, de la ora 14, pe bulevardul Corneliu Coposu din Sibiu.

Pentru pregătirea obstacolelor artificiale pe bulevardul Coposu, organizatorii se văd nevoiţi să restricţioneze temporar accesul pe această arteră. Bulevardul se va închide joi seară, de la ora 20 şi va fi redeschis traficului sâmbătă, la ora 22. 25 de panouri de avertizare au fost montate deja în tot oraşul, pentru ca pietonii dar şi participanţii la trafic să cunoască din timp aceste modificări. În acelaşi interval vor fi închise parcările de la Teatrul Radu Stanca, Sala Thalia şi cea de la Zidul Cetăţii (B-dul Coposu). Organizatorii Red Bull Romaniacs adresează tuturor conducătorilor auto rugămintea de a ocoli pe cât posibil aceast tronson de drum pentru a evita aglomerarea traficului în zonă.

Rute alternative

Conducătorii auto sunt rugaţi să aleagă rutele ocolitoare: Piaţa Unirii – str. Tribunei – str. Mitropoliei, Piaţa Unirii – str. Constantin Noica – str Hermann Oberth – B-dul Coposu (între sensul giratoriu şi strada Gheorghe Lazăr) – str. Gheorghe Lazăr – str. Tipografilor – str. Cetatii. Începând de joi, 24 iunie, ora 20.00 până sâmbătă, 26 iunie, ora 22.00, traficul pe B-dul Coposu va fi restricţionat complet între Piaţa Unirii şi sensul giratoriu de pe str. Constituţiei.

Prologul este cea mai spectaculoasă parte a celui mai dificil raliu de hard enduro din lume. Sibienii vor avea ocazia la Prolog să îi vadă de aproape pe unii dintre cei mai buni rideri din lume, care se vor întrece pe obstacolele artificiale create de Andy Fazekas şi MC Crazy Bike. Sâmbătă, echipele tehnice ale Red Bull Romaniacs vor încerca să degajeze cât mai repede bulevardul de aceste obstacole, în speranţa că traficul va reintra în normal cât mai curând. Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente create participanţilor la trafic.

Ultima oră

Comentariul meu