Gaz Metan Mediaş joacă în turul campionatului pe Municipalul din Sibiu, în liga 1Medieşenii vor evolua la Sibiu cel puţin până la finele lunii septembrie, în ediţia de campionat, 2010 – 2011.

De astăzi, au început la Stadionul Gaz Metan lucrările de înlocuire a gazonului. Acestea vor fi finalizate până la sfârşitul lunii septembrie. În aceste condiţii, Gaz Metan trebuie să găsească un alt stadion pe care să dispute primele partide din turul campionatului. Conducerea Clubului Gaz Metan a avut deja o serie de discuţii preliminare pentru disputarea jocurilor pe stadionul din Sibiu. „Stadionul din Sibiu reprezintă prima noastră opţiune. Sunt condiţii bune acolo, terenul e bun, publicul sibian contează şi el, aşa că ne dorim să jucăm la Sibiu” a explicat Corin Cindrea, preşedintele Clubului Gaz Metan, într-un comunicat oficial al clubului din liga 1. Mediaşul continuă astfel investiţiile de bani în arena proprie.

Pleacă în Poiana Braşov şi Ungaria

Lotul Gazului Metan se va pregăti în perioada 22-25 iunie la Poiana Braşov. Plecarea spre cantonamentul montan va avea loc în această după-amiază. Ulterior, duminică, 27 iunie, este programată plecarea în cantonamentul care se va desfăşura în staţiunea maghiară Debrecen.

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. Stati mai linistiti si nu bagati in seama toti manelistii…veniti si jucati pe Municipal si o sa fiti surprinsi cata lume o sa fie prezenta la meciuri

  2. @ Florin: De ce? Va credeti voi superiori ca aveti finantare pt echipa din partea statului, sau ce?