centura ocolitoare a sibiului, gata în noiembrie 2010Prefectul Constantin Trihenea a analizat, luni, la sediul instituţiei, cu reprezentanţii CNADR Bucureşti, ai constructorilor şi consultantului, stadiului de realizare a centurii ocolitoare a municipiul Sibiu, în special pe partea de autostradă.

Trihenea le-a solicitat invitaţilor săi să aibă în vedere şi interesul investitorilor de pe platforma de Vest, privind accesul auto la DN1T (fostul DJ 106B Sibiu – Ocna Sibiului). Au mai fost analizate, în prezenţa viceprimarului municipiului Sibiu, dl Virgil Popa, invitat să participe la întâlnire, detalii privind lucrările CNADR realizate împreună cu Primăria Sibiu. De asemenea, s-a discutat şi despre pregătirile pentru viitoarele lucrări la Coridorul IV european, în zona Cristian – Miercurea Sibiului, precum şi despre izolarea fonică în zona podului de la Guşteriţa.

Trihenea promite centură în noiembrie

În finalul dezbaterii, prefectul Trihenea s-a arătat convins că este necesar ca termenele de punere în funcţiune a traseelor centurii inclusiv lucrările colaterale să fie terminate până în noiembrie 2010. Reprezentanţii CNADR şi ai constructorilor au precizat că derularea lucrărilor nu va fi perturbată de unele activităţi colaterale, iar termenele finale vor fi respectate. Guvernul a dat asigurări de curând că finațarea este asigurată și sunt bani pentru finalizarea acestui proiect.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. MARE MINUNE PEDELISTA AR FI CA MULT-DORITA CENTURA OCOLITOARE A SIBIULUI SA FIE DATA IN FOLOSINTA IN DECEMBRIE 2010!…EU PERSONAL, NU CRED!

  2. multe promisiuni care nu s-au implinit pana acum – de ce sa credem acuma asta???