calotă, ban și haiduc au semnat cu csu. crăciun și kabengele revin la sibiuMircea Vulc a anunțat că CSU Sibiu s-a înțeles cu trei din jucătorii români care au jucat și sezonul trecut la echipă. ”Bâtă” și ”Kala” sunt și ei aproape rezolvați.

CSU Sibiu va miza în sezonul viitor pe un lot de jucători români, la care revin piesele ”tradiționale” și mult îndrăgite de publicul sibian. Directorul executiv Mircea Vulc a explicat faptul că echipa a ajuns la un acord cu Calotă, Haiduc, Ban și Dohi. ”Aceștia au semnat contractele pentru a continua la Sibiu, iar Ban și-a prelungit și el înțelegerea. Suntem mulțumiți că au rămas la echipă” a spus Vulc.

Revine Cristi Crăciun și Kabengele

Vulc a mai declarat că gruparea sibiană a ajuns la un acord de principiu cu doi din foștii jucători, care și-au încercat sezonul trecut norocul la Otopeni și la campioana Asesoft. „Deocamdată am discutat cu amândoi jucătorii și sunt șanse mari să joace din nou la Sibiu din toamnă. Să vedem cum rămâne cu suspendarea lui Kabengele. Sper să fie redusă. Vom vedea ce va fi” a mai spus Mircea Vulc. Legat de jucătorii străini acesta spune că numai după ce va veni noul atrenor va fi instalat pe banca tehnică, atunci se va lua și o decizie în acest sens. ”O parte din străini o să revină. LA alții renunțăm noi”, a mai spus Vulc.

Ultima oră

Participă la discuție

5 Commentarii

  1. CRACIUN ALIAS BATA NU A FOST NICI O DATA TRADATOR VA ROG VEDETI MECIUL CU MEDIAS SI DACA NU AVEM ACELEASI PARERI IMI CER SCUZE (nu mai vorbiti frustatilor cand de arbitri cand de bata ca peste doua luni osa il aclamati asa ca pa oltenilor sa nu vazic altcumva

  2. pt inceput nu-i rau, daca pe langa astia mai semneaza si kabengele, tradatorul de craciun, si cum se aude paltinisan, cu un antrenor bun si 5 straini cel putin de valoarea celor de anul trecut, de ce nu tot ei, pt ca americanii nu ersu jucatori rai, dar nu au avut antrenor, putem spera la campionat:D