jandarmerița ionică mirabela, locul v la 2000 de metri de la piatra neamțSergent major Ionică Mirabela, reprezentant al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sibiu la Campionatul de atletism şi cros al Ministerului Administraţiei şi Internelor desfăşurat în perioada 08-11 iunie în municipiul Piatra Neamţ, a obţinut locul V la proba de 2000 m.

Subofiţerul în vârstă de 26 de ani este absolventă a Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica”, promoţia 2009 şi se află în ultimul an la Universitatea Craiova, Facultatea de Drept „Nicolae Titulescu”, îşi desfăşoară activitatea în munca operativă în cadrul Detaşamentului 2 Jandarmi Pază şi Protecţie Instituţională Sibiu(ordine interioara săli de judecată) şi a participat în cadrul acestei competiţii sportive la proba de 800 m atletism – şi la proba de 2000 m cros.

Sute de concurenți

A fost singura „jandarmeriţă” participantă în lotul de 22 de sportivi al Jandarmeriei Române. Ionică Mirabela a participat alături de încă 14 sportive la cele două probe. În cadrul concursului s-au înscris la start peste 200 de sportivi provenind din toate armele şi instituţiile Ministerului Administraţiei şi Internelor. S-au desfăşurat probe de: alergare de viteză (100 m), săritură în lungime de pe loc, aruncarea greutăţii, 800 m atletism, 1500 m, 2000 m, 6000 m cros, iar sportivii cu performanţe interne şi internaţionale au adus frumoase reuşite instituţiilor pe care le-au reprezentat.

Sportivă titrată

Sergent major Ionică Mirabela a mai participat la astfel de competiţii sportive şi a obţinut  performanţe notabile astfel: două locuri III la competiţii similare în anii 2008 şi 2009 la proba de 800 m atletism, respectiv un loc II şi locul IV în anii 2008 şi 2009 la proba de 2000 m cros la Campionatul de atletism şi cros al Ministerului Administraţiei şi Internelor.

Ultima oră

Participă la discuție

7 Commentarii

  1. FELICITARI !!!!!!!!!!!! AR TREBUI SA FIE MANDRA UNITATEA DE TINE… POATE ITI MAI MARESTE SALARIUL CA DOAR LE ADUCI DIPLOME …… :)))