arhivă
arhivă

Accidentul a avut loc miercuri seară, impactul dintre cele două autovehicule fiind deosebit de violent. Circulaţia pe sensul Alba – Sibiu, a fost întreruptă mai mult timp.

Miercuri a fost ziua accidentelor în judeţul Sibiu. Astfel după ce la Cisnădie un şofer a pierdut controlul maşinii şi a făcut un autoaccident în urma căruia o tânără a ajuns în comă la spital, iar apoi pe DN7 remorca unui TIR a acroşat două microbuze la Tălmaciu, în jurul orei 20.30 un grav accident s-a petrecut pe DN1, pe raza localităţii sălişte. Două microbuze de marfă s-au tamponat violent, ambii şoferi fiind grav răniţi. S-a solicitat intervenţia SMURD pentru descarcerate. „Sensul de mers dinspre Sebeş spre Sibiu este complet blocat” a spus la ora 20.50, Adela Negoi de la IPJ Sibiu.

UPDATE – STARE PACIENŢI

Stare pacienta accident Cisnadie
Starea pacientei de 16 ani, din accidentul produs la Cisnadie, se pastreaza in continuare grava. Acesta este in coma de gradul patru cu edem cerebral difuz, hemoragie subarahnoidiana, fractura coloana vertebrala cervicala, iar prognosticul este in continuare rezervat.
Stare pacienti accident Saliste
In cursul noptii, la Unitatea Primiri Urgente au ajuns doi pacienti, victimele unui accident rutier. Unul dintre barbati, de 28 de ani, din Botosani, a suferit un traumatism cranio-cerebral cu coma gradul 3, un traumatism toraco-abdominal, hemiperitoneu cu soc hemoragic si traumatic si fractura coapsa stanga. Pacientul a necesitat interventie chirurgicala de urgenta, iar in prezent se afla inca in stare grava in cadrul Sectiei Clinice Chirurgie I -ATI.
Celalalt pacient, din Bulgaria, a suferit un traumatism toracic cu fracturi costale, fractura stern, fracturi deschise ambe gambe, fractura de bazin si antebrat drept, pacientul a primit ingrijiri medicale si se afla sub supraveghre in cadrul Sectiei Clinice Ortopedie -Traumatologie -ATI.

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. Fata in coma din Cisnadie a murit azi noapte 22-23 Iunie 🙁 , Dumnezeu s-o ierte a fost o fata buna , statea pe strada bunicilor mei si a fost una din prietenele mele 🙁 :((