degustătorii autorizați din românia se adună la păltinișÎn perioada 17-20 iunie 2010 se va desfăşura în staţiunea Păltiniş la hotelul Cindrel, întâlnirea Asociaţiei Degustătorilor Autorizaţi din România.

Vineri de la ora 9.30 începe sesiunea de comunicări în care teme sunt: „Proiectarea sistemului informaţional al trasabilităţii produselor pe filiera viti-vinicolă din România, realizat în cadrul Schemei Competitive de Granturi derulate cu sprijinul proiectului „Modernizarea Sistemului de Informare şi Cunoaştere în Agricultură (MAKIS)”; Tehnologii moderne în vinificaţie”; „Metodologie de realizare a unui profil senzorial pentru definirea şi evaluarea tipicităţii vinului – formarea şi perfecţionarea specialiştilor în analiza senzorială”; Prezentarea concursului internaţional de vinuri „Concours Mondial de Bruxelles”; „Prezent şi viitor în cercetarea ştiinţifică – fonduri structurale”. Organizatori sunt Universitatea “Lucian Blaga” Sibiu, MTD Internaţional Service SRL și Domeniile Boieru.

ASOCIATIA DEGUSTATORILOR AUTORIZATI DIN ROMANIA (ADAR) a luat fiinta in anul 1994. ADAR face parte, ca pesoana juridica, din Organizatia Nationala Viti Vinicola (ONVV), din Organizatia Nationala Interprofesionala Vitivinicola (ONIV), din Patronatul National al Viei si Vinului.

Ultima oră

Comentariul meu