un şofer beat a lovit cu maşina sa o alta parcată, la şaroş pe târnaveÎn cursul dimineţii de ieri, 14 iunie în jurul orei 7.00, pe DN 14, pe raza localităţii Şaroşu pe Târnave, în urma căruia un şofer beat a ajuns la spital.

C. Nicolae, în vârstă de 49 ani, domiciliat în localitatea Apold, judeţul Mureş, în timp ce conducea autoturismul pe DN 14, din direcţia Sighişoara spre Mediaş, în faţa imobilului cu nr. 91 situat pe raza localităţii Şaroşu pe Târnave, s-a angajat în depăşirea unui autovehicul care circula în aceeaşi direcţie de mers, fără să se asigure corespunzător, stânjenind în acest fel circulaţia autoturismului care circula din sens opus. Acesta din urmă, S. Tibor, în vârstă de 20 ani, domiciliat în municipiul Mediaş, judeţul Sibiu, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, pentru a evita impactul, a virat dreapta, a pierdut controlul autoturismului şi a pătruns pe contrasens, unde s-a răsturnat şi a lovit un alt autoturism parcat.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale; a rămas sub supraveghere medicală. „În urma testării cu aparatul etilotest s-a stabilit faptul că S. Tibor avea o îmbibaţie alcoolicăde 0,20 mg/l alcool pur în aerul expirat”, spune Adela Negoi, de la IPJ Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu