regal şi paradă de modă şi manechine în piaţa micăFEERIC fashion show, o gală de modă aflată la a 3-a ediție, va avea loc în Piața Mică a Sibiului, pe data de 1 iulie începand cu orele 20.00.

FEERIC fashion show este o producţie Mitichi, in portofoliul caruia se regasesc proiecte foto, publicații glossy de lifestyle, productii de televiziune  și nu numai, proiecte de o calitate și longevitate deja recunoscute.

Evenimentul este singurul de acest gen desfășurat la Sibiu, deoarece combină elementele de fashion cu cele de muzică bună live, momente artistice, dans şi acrobații acestea având rolul de a aduce un plus de valoare manifestării. „Gala este deschisa tuturor iubitorilor de modă, de monden și mai ales celor care doresc să petreacă câteva ore într-un mediu de calitate, cu un spectacol grandios. Conform statisticilor de anul trecut se asteapta in acest an un public de aproximativ 4000 de spectatori”, spun organizatorii.Accesul este garantat de invitațiile care se pot obține de la organizator în avans.

Ultima oră

Comentariul meu