gala absolventului 2010 pentru studenţii de la artă teatralăStudenţii catedrei de Artă Teatrală ai Facultăţii de Litere şi Arte, Universitatea Lucian Blaga din Sibiu, organizează GALA ABSOLVENTULUI, promoţia 2007-2010.

Evenimentul va avea loc în data de 16 iunie 2010, la ora 13.00 în incinta Centrului de Cercetări Avansate în Domeniul Artelor Spectacolului (CAVAS), din cadrul Facultăţii de Litere şi Arte.

În deschiderea galei, bobocii secţiei de Actorie vor susţine un scurt program pentru a marca terminarea celor trei ani încheiaţi de colegii lor. Alături de absolvenţi vor fi prezente cadrele didactice, care au urmărit evoluţia studenţilor pe parcursul acestei perioade, cât şi apropiaţii care vor susţine cu aplauze ultima prezenţă. O scurta retrospectivă a promoţiei va încheia ceremonia.

Pe parcursul celor trei ani, studenţii specializaţi în Actorie au fost implicaţi în numeroase proiecte ale Teatrului Naţional „Radu Stanca“ din Sibiu, atât naţionale, cât şi internaţionale, dovedind meritul de a ocupa, în viitor, scena alături de modelele lor.

Ultima oră

Comentariul meu