regal de artă culinară cu mâncăruri pescăreşti şi tochitură de viţel la muzeul din dumbravăSambătă vor avea loc, în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului, în cadrul Zilelor Antropologiei Româneşti, ateliere practice de preparare a hranei si de restaurare a unor obiecte din instrumentarul specific prepararii si servirii hranei.

Atelierele vor fi deschise publicului si vor incepe la orele 16,00 (la orele 15,00, pentru cei care doresc sa urmareasca toate fazele de pregatire a felurilor propuse). Atelierul de preparare a hranei se va desfasura in zona Carciumii din Batrani, iar cel de restaurare la Pavilionul de la intrarea principala. Atelierul culinar de sambata va fi oferit de Uniunea Ucrainienilor din Romania, reprezentantii acesteia pregatind ciorba de peste si saramura de peste. Un al doilea atelier de preparare a hranei va fi organizat duminica, incepand cu orele 10,00 si va fi realizat de ANTREC, reprezentantii Asociatiei pregatind tocanita de vitel si slanina fripta.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu