fostul director adjunct de la vama sibiu, ridicat de diicotAdrian Şerban a fost reţinut pentru 24 de ore, de către procurorii DIICOT, în după amiaza zilei de miercuri, cu un mandat de arest pentru 24 de ore.

Conform primelor informaţii, fostul director adjunct este cercetat pentru contrabandă cu parfumuri în valoare de 8.000.000 de euro. Acesta a fost reţinut alături de alţi patru vameşi şi un poliţist. Ei au fpst au fost reţinuţi de pocurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, în dosarul privind traficul cu parfumuri şi ţigări de contrabandă, în valoare de opt milioane de euro, în care au fost arestate deja 12 persoane.

În acest caz, Tribunalul Bucureşti a decis, în 19 martie, arestarea preventivă a 12 din cele 14 persoane reţinute de procurorii DIICOT pentru trafic cu parfumuri şi ţigări de contrabandă. În cazul celorlalţi doi membri ai grupării, respectiv Gabriel Gocan şi Eugen Grosu, din cauza vârstei şi a stării precare de sănătate instanţa a luat măsura interdicţiei de a părăsi ţara. Cele 14 persoane fuseseră reţinute de procurorii DIICOT în urma unor percheziţii domiciliare în Oradea, Sibiu, Călăraşi şi Bucureşti. În acest caz fuseseră puse sub acuzare 17 persoane, dintre două sunt funcţionari vamali, iar una are funcţia de comisar vamal.

CITEŞTE AICI CE SPUN ŞEFII DE LA VAMĂ ŞI CE RISCĂ FOSTUL ADJUNCT.

Ultima oră

Comentariul meu