arhiducele karl von habsburg-lothringen al austriei a vizitat sibiulPrimarul Klaus Iohannis a primit miercuri, 9 iunie, vizita arhiducelui Austriei, Alteţa Sa, Karl von Habsburg-Lothringen.

Prinţul a fost prezent la Sibiu cu ocazia înfiinţării Ordinului European al Sfântului Gheorghe, primul ordin cavaleresc secular în lume, înfiinţat în anul 1326 de regele Carol I al Ungariei. Ordinul are scop caritabil şi îşi propune combaterea abandonului, lipsei de adăpost, indiferenţei şi a bolilor. Prinţul s-a arătat impresionat şi l-a felicitat pe primarul Iohannis pentru evoluţia Sibiului faţă de ultima sa vizită în oraşul nostru, acum aproximativ 10 ani. O altă vizită pe care primarul Klaus Iohannis a primit-o la aceeaşi dată a fost o delegaţie germană formată din preşedinţi de departamente (omologii funcţiei de preşedinte de Consiliu Judeţean) din landul Baden-Wuerttember. Primarul le-a prezentat membrilor delegaţiei potenţialul economic şi contextul politic al Sibiului şi al României, continuând astfel strategia de promovare a Sibiului ca locaţie de dezvoltare economică.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Arhi-DUCE-te-i unde a dus mutu iapa. Iar visati la imperii? Si luatil si pe Iohanis! Ca nu plange nimeni dupa el.

  2. Catre Alteta Sa
    Karl Habsburg-Lothringen,

    Va saluta cu inalta consideratiune si deosebit respect familia Racz-Sochirca Karol&Ana din Medias, jud.Sibiu, Romania. Citind pagina web: http://www.oradesibiu.ro ne-am bucurat sa Va cunoastem prin intermediul net-ului si mai mult ca ati vizitat judetul nostru cu ocazia infiintarii Ordinului European al Sfantului Gheorghe.
    Din cele relatate pe pagina web: www. oradesibiu.ro am inteles ca sunteti un OM deosebit si cu suflet mare pentru oameni.
    Din parfumul si prospetimea florilor de vara Va dorim cea mai valoroasa comoara : SANATATE, Altetei Sale personal si familiei regale.

    Cu toata modestia si simpatia pentru familia regala, a scris fam.Racz-Sochirca Karol&Anisoara.

    10 iunie a.2010