Accidentul a avut loc pe fondul unei neatenții din partea conducătorului auto al Daciei. Motociclistul a fost dus de SMURD la Urgență.

Conducătoarea autoturismului Dacia a încercat să vireze la stânga de pe Calea Dumbrăvii, pe strada Lămâiței, moment în care din sensul opus a fost lovită în portiera din dreapta față a mașinii, de către un motociclist care circula regulamentar. Bărbatul care conducea motocicleta s-a ales cu o rană destul de gravă la unul dintre picioare și a fost dus de urgență la spitalul județean, de către un echipaj SMURD, sosit cu rapiditate la fața locului.

Motociclistul a rămas internat la spital.

[nggallery id=598]

Ultima oră

Participă la discuție

12 Commentarii

    1. are de tras cu piciorul…cel putin un an, si pe urma, de cate ori se schimba timpul. Dar: Dumnezeu poate sa vindece complet.

  1. Femeie tampita. Cine le da ma carnetul la proastele astea? Desi nu-i frumos, daca eram pe acolo ii bagam la aia doi pumni in mecla.

    1. Nu mai vorbi asa eu o cunosc, si nu ai vrea sa sti ce e in sufletul ei! motociclistii sa circule cu viteza mai mica, sau sa isi de-a foc la motoare ca indiferent de ce obstacol le iese in cale ei au de suferit si in acelasi timp isi pun viata in pericol, motorul nu poate frana ca o masina, sa ca treziti-va si nu mai vorbiti asa!!!!!!!!!!!!

      1. corect, aici ai dreptate. la o motocicleta nu ai nici un sfert din masurile de siguranta pe care le are masina. in ceea ce o priveste pe soferita. se mai intampla. asta e viata. se putea intampla oricui

      2. Prietene, e vinovata? Da. Deci plateste… Hai sa lasam sentimentele, ca e distrusa, ca e asa… In functie de zilele de ingrijire ale motociclistului, dosarul poate sa ajunga si pe masa unui procuror.

          1. au sarit cu mult… a ajuns la peste 180 de ingrijiri… si nici acum dupa un an nu e vindecat… mai are de facut operatii!

  2. Cei care circula cu masinile ar trebui sa fie mai atenti la asa ceva… Bibicletele, motocicletele nu iti ofera aceeasi protectie ca o alta masina. Ieri am fost acolo. S-a nimerit si un baiat de la SMURD care a sarit sa il ajute pana la sosirea echipajelor. Ambulantele au sosit repede si desfasurarea de forte a fost impresionanta. Oricat de bine ar functiona acestea mai importanta este prevenirea lor. Prea multe victime din neatentie.

    1. sunt de acord Vali, ai dreptate. Motociclistii si biciclistii nu sunt respectati in trafic. Sa nu mai vorbesc ca multe “doamne” vor sa aiba “prioritate” si cand n-au dreptul. Daca vreti “prioritate” din partea barbatilor, stimate doamne, mergeti pe jos…