descinderi ale diicot în mai multe locuri din municipiul sibiuNumai puţin de 8 persoane au fost luate de sus de către lucrătorii de la Direcţia De Investigare A Infracţiunilor De Criminalitate Organizată Şi Terorism, marţi dimineaţă pe raza judeţului Sibiu.

După primele informaţii, este vorba de persoane cu vârste cuprinse între 25 și 40 de ani, care  fac parte dintr-o grupare mai mare, care acţiona în Sibiu, Bucureşti, Ploieşti şi nu numai. Conform cotidianului Adevărul de Seară Sibiu este vorba de un grup infracţional specializat în comiterea infracţiunilor cu consecinţe deosebit de grave. “Prejudiciul până în prezent este în jur de 1 milion de euro. În aceste moment se preocedează la audierea mai multor persoane. Avem 10 făptuitori şi şase învinuiţi. Dacă se impun măsuri preventive în cauză le vom lua”, a spus pentru sursa citată Danusia Aurelia Boicean, procurorul şef al Serviciului Teritorial DIICOT Alba.

CITEŞTE AICI DETALII AMĂNUNŢITE DE LA ACŢIUNEA DIICOT.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. …la Medias au aparut cazuri de infractiuni informatice…spargeri de casute postale informatice..prin folosirea unor programe ilegale…spargerea unor casute postale de email,parolate evident,este infractiune,chiar daca sotul sau sotia geloasa,ajunge in posesia unor asemenea programe pirat de spargere parole si descarcar3e de informatii,in mod ilegal..(Politia si Parchetul Medias cred ca au informatii de acest gen…(v. cazul D-nei Keszeg Aniko nsc Jakab a carei casuta postala parolata a fost sparta de sot,probabil prin complicitatea unui “hacker”…evident nu gratuit…Se aude DIICOT ?