ziua accidentelor în sibiu. un motociclist mort şi 6 persoane rănite, printre care şi 3 minori
Foto: Ana Poenariu / www.adevarul.ro

Motociclistul care a murit a fost victima unui accident avut loc pe strada Ştefan cel Mare din Sibiu. La Cisnădie, 2 minori au fost şi ei printre cei răniţi după o tamponare.

În jurul orelor 07:30, pe str. Ştrandului din municipiul Sibiu, s-a produs un accident soldat cu rănirea uşoară a unei minore. C. Petru, în vârstă de 31 de ani, domiciliat în municipiul Sibiu, în timp ce conducea autoturismul la efdaecturea unui viraj la stânga nu a redus viteza în mod corespunzător, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a pătruns pe contrasens unde intră în coliziune cu un alt autoturism, condus regulamentar. În urma accidentuluia rezultat vătămarea corporală uşoară a unei fetiţe în vârstă de 7 ani, pasageră în autoturismul condus regulamentar.

Depăşire neregulamentară la Cisnădie

În jurul orelor 0815, pe DJ 106D, Sadu – Cisnădie, s-a produs un alt eveniment rutier. F. Andrea, în vârstă de 26 de ani, domiciliată în localitatea Sadu, în timp ce conducea autoturismul, s-a angajat într-o depăşire neregulamentară a unui autoturism, intrând în coliziune cu autoturismul care circula regulamentar din sens opus, autoturism condus de M. Mioara, în vârstă de 33 ani.  În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală gravă a minorilor T.N. (14 ani) si F.N. (3 ani), pasageri în autoturismul condus de F. Andrea.

Accident violent pe Ştefan cel Mare

Un alt eveniment rutier s-a produs pe str. Ştefan cel Mare, în jurul orelor 0830. P. Ilie, în vârstă de 53 de ani, domiciliat în municipiul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism pe str. Ştefan cel Mare, nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de întoarcere, cu intenţia de a se deplasa pe str. Revoluţiei, motiv pentru care intră în coliziune cu un motociclu, condus de G. Wilhelm, în vârstă de 22 de ani, domiciliat în localitatea Agnita.

DAŢI CLICK AICI PENTRU A VEDEA MAI MULTE FOTOGRAFI DE LA ACCIDENTUL CU MOTOCICLISTUL

Ultima oră

Comentariul meu