ajofm sibiu organizează bursa locurilor de muncă pentru studenţiAgenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu organizează vineri, 11 iunie 2010, „Bursa locurilor de muncă pentru studenţi” la sediul Facultăţii de Inginerie Hermann Oberth din Sibiu, strada Emil Cioran nr. 4, începând cu ora 9.00.

Această măsură activă pentru prevenirea şi combaterea şomajului se adresează în special studenţilor dar este deschisă tuturor celor care doresc să ocupe un loc de muncă. Vor fi oferite locuri de muncă atât în domeniul în care se pregătesc studenţii, cât şi în alte activităţi, care le permit încadrarea într-una din formele prevăzute de Codul Muncii, respectiv cu contracte de muncă pe perioadă nedeterminată, pe perioadă determinată, cu timp parţial, la domiciliu sau cu program flexibil. „Această bursă se adresează cu precădere studenţilor în anii terminali, indiferent de forma de învăţământ, respectiv de stat sau privat” spun reprezentanţii AJOFM Sibiu.

Aproape 100 de agenţi invitaţi

În cadrul acţiunilor întreprinse de AJOFM Sibiu în vederea identificării locurilor de muncă vacante au fost trimise invitaţii unui număr de 80 agenţi economici din judeţ. Dintre aceştia au confirmat până la această dată participarea la bursă 4, care au pus la dispoziţie 51 locuri de muncă vacante. Printre meseriile solicitate se numără vânzător, casier, agent servicii client, inspector asigurări, analist resurse umane, programator PHP, asistent vânzări, consultant asigurări şi altele.Participarea, atât a reprezentanţilor agenţilor economici cât şi a persoanelor în căutarea unui loc de muncă este gratuită.

Ultima oră

Comentariul meu