Trupa Xtreme Vertical a dansat Vineri 4 Iunie începând cu ora 23 la o înălţime ameţitoare. Patru băieţi au fost suspendaţi de Hotelul Ibis iar două fete au fost suspendate de Hotelul Ramada.

Sfidând gravitaţia, acrobaţii de la Xtreme dansează la înălţime unde ei îmbină dansul cu acrobaţia şi gimnastica, folosind elemente preluate din sportul extrem. Faţada clădirii şi corpurile acrobaţilor au fost  în acelaşi timp, ecran de proiecţie pentru o animaţie care susţine spectacolul. Publicul a vizionat reprezentaţia cu mare emoţie iar la final aceştia au aplaudat şi fluierat.

“Nu am mai văzut aşa ceva în viaţa mea, parcă nu dansează în aer ci pe pământ. Au o pregătire şi un talent ieşit din comun. Ameţesc doar când mă uit de jos în sus şi nici nu se pune problema ca vreodată să urc acolo.” a spus Elena Baciu.

“Este ceva senzaţional şi totodată ceva inedit. Mi-a plăcut foarte mult dansul lor şi sper să îi pot vedea şi la anul. Am trecut prin zonă din întâmplare şi parcă spectacolul m-a vrăjit.” a spus Radu Apostol

VIDEO:Dan Claudiu Buzdugan

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu