fişetul furat cu arma de vânătoare în el, găsit în râul olt. cinci persoane au fost arestateCutie metalică în care se aflau 2.000 lei, documente personale precum şi o armă de vânătoare şi 40 de cartuşe furate de 5 persoane de etnie romă au fost găsite.

În data de 2 iunie autoturismul cu care hoţii se deplasau, a fost identificat în judeţul Prahova. În autoturism au fost identificaţi:

G. Zoltan, în vârstă de 24 de ani

R.I., în vârstă de 16 ani

M. Lajos, în vârstă de 32 ani

R.T., în vârstă de 16 ani, toţi domiciliaţi în judeţul Mureş

G. Mândra, în vârstă de 18 ani, domiciliată în judeţul Braşov.

Cinci persoane participante la furt

Suspecţii au fost escortaţi la sediul IPJ Sibiu, împreună cu alte 4 persoane în compania cărora se aflau.  În urma audierii acestora s-a stabilit faptul că cei 5 au participat la comiterea infracţiunii de furt, iar imediat după ce au sustras cutia metalică s-au deplasat spre judeţul Vâlcea. Într-o parcare situată pe DN 7 au deschis cutia metalică, găsind obiectele din interior, iar cutia şi arma de vânătoare împreuncă cu cele 40 de cartuşe le-au aruncat în râul Olt.

Căutări cu scafandri

Cu sprijinul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea au fost efectuate cautari în râul Olt, in zona indicată de suspecţi, fiind gasită cutia metalică în care se aflau arma de vânătoare şi cele 40 de cartuşe. „Cei 5 suspecti au fost reţinuti în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Sibiu, fiind cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat în dauna avutului privat şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, urmând a fi prezentaţi în cursul acestei zile, 4 iunie a.c., Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă”, a explicat vineri, Luciana Balteş, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu