urmărit internaţional în austria, reţinut de poliţiştii sibieniEste vorba de un bărbat de 24 de ani din judeţul Olt, dat în urmărire internaţională de către Interpol Viena, pentru fraude făcute în Austria.

Biroul Central National Interpol Viena a dispus urmărirea internaţională în vederea arestării pentru predare către autorităţile judiciare austriece a cetăteanului român C. Victor, în vârstă de 24 de ani, domiciliat în judeţul Olt, reţinându-se în sarcina acestuia săvârşirea infracţiunii de frauda de tip comercial, fapte prev. si ped. de art. 146 si art.148 din Codul penal austriac,  fiind emis Mandat European de Arestare. În baza schimbului de informaţii cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Olt şi a activităţilor specifice muncii de poliţie derulate cu celeritate de lucrătorii Serviciului de Investigaţii Criminale Sibiu şi Serviciului de Intervenţie Rapisă, în data de 02.06.2010, persoana urmarită a fost reţinută în municipiul Sibiu şi prezentată Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, în vederea confirmării Mandatului European de Arestare, emis de autorităţile judiciare austriece.

Dus în arest la Sibiu

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia a emis Ordonanta de retinere pe 24 ore, pe numele cetateanului român, de la data de 02.06.2010, urmând a fi prezentat în data de 03.06.2010, Curtii de Apel Alba Iulia, în vederea confirmării mandatului european de arestare, emis de autoritătile judiciare din Austria. Persoana reţinuta a fost încarcerata în Arestul I.P.J. Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu