doi avrigeni cercetaţi în stare de arest preventiv pentru furtul unui autoturismÎn data de 1 iunie, U. Nicolae, domiciliat în localitatea Avrig, s-a prezentat la sediul Poliţiei oraşului Avrig, reclamând furtul autoturismului său, autoturism pe care îl avea parcat în apropierea imobilului în care locuieşte.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă, fiind confirmată sesizarea. În urma extinderii cercetărilor, a fost identificat autoturismul la aprox. 3 km de locul unde se afla parcat. Reclamantul a declarat faptul că autoturismul este uşor avariat, iar contactul prezintă urme de forţare, având firele electrice scoase şi tăiate. În urma activităţilor informativ-operative au fost identificaţi suspecţii T. Dorel şi L. Iulian, ambii în vârstă de 18 ani şi domiciliaţi în Avrig.

“În cursul zilei de ieri, cei doi bărbaţi au fost prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, măsură confirmată prin emiterea mandatelor de arestare pe numele celor doi, pe o perioadă de 29 de zile. Cercetările sunt continuate de lucrătorii Poliţiei oraşului Avrig”, a declarat joi Luciana Balteş, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu