Descindere în Tălmaciu. Arme şi muniţie deţinute ilegal confiscateÎn dimineaţa acestei zile, în baza autorizaţiei de percheziţie emisă de Judecătoria Avrig, s-a efectuat o percheziţie la domiciliul din localitatea Veştem al numitului U. Cosmin (25 de ani).

În urma percheziţiei au fost identificate aprox. 200 de cartuşe de diferite calibre, 5 cuţii cu capse de plumb, un pistol cu gaze şi un pistul cu aer comprimat, deţinute în mod ilegal.

De asemenea, au fost ridicate şi alte bunuri (generatoare electrice, maşini de găurit, aparat de sudură),  pentru care suspectul nu a putut prezenta documente justificative de provenienţă.

În cauză cercetările sunt continuate de lucrătorii Poliţiei Oraşului Tălmaciu în vederea stabilirii şi probării activităţii infracţionale a bărbatului.

„Acesta este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de efectuarea, fără drept, a operaţiunilor cu arme sau muniţii, deţinerea sau portul de armă neletală din categoria celor supuse autorizării, fără drept şi producerea, experimentarea, prelucrarea, deţinerea, transportul, folosirea sau orice altă operaţiune cu materii explozive, efectuate fără drept” a explicat joi Luciana Balteş, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu