trei accidente cu doi bicicliști în sibiu și la mediaș
foto de arhivă

Un accident a avut loc luni dimineață la Mediaș, iar celelalte două au avut loc în capitala județului, în după amiaza aceleiași zile.

Ieri, 31 mai a.c., în jurul orelor 1100, s-a produs un eveniment rutier în municipiul Mediaş. I. Oliviu, în vârstă de 31 de ani, domiciliat în municipiul Mediaş, a oprit autoturismul pe care îl conducea pe str. N. Iorga, iar la deschiderea portierei nu se asigură şi blochează deplasarea unui biciclist – H. Traian, în vârstă de 52 de ani. ”În urma accidentului a rezultat  rănirea uşoară a biciclistului”, a explicat Luciana Balteș, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.

Bătrânică accidentată în Vasile Aaron

Un alt eveniment rutier s-a produs în municipiul Sibiu, pe str. V. Aaron, în jurul orelor 1300. C. Catita, în vârstă de 71 de ani, domiciliată fără forme legale în municipiul Sibiu, s-a angajat în traversarea străzii V. Aaron prin loc nepermis şi fără să se asigure, fiind surprinsă şi accidentată de un autoturism condus regulamentar de către C. Sanda, în vârstă de 49 de ani. În urma accidentului, pietonul a fost rănit uşor.

Copil accidentat pe bicicletă

În seara zilei de 31 mai a.c., pe str. Mitropoliei din municipiul Sibiu s-a produs un accident rutier. R. Dan, în vârstă de 36 de ani, domiciliat în municipiul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism pe str. Mitropoliei, nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de mers înapoi pentru a ieşi din parcare, fiind acroşat de un minor aflat pe bicicletă. ”În urma coliziunii, minorul a fost uşor accidentat. Cercetările sunt continuate de poliţiştii rutieri” spune Luciana Balteș.

Ultima oră

Comentariul meu