Un smecher cu numere de București a blocat un biet locatar de pe Mitropoliei. Mașina de ridicat mașini i-a venit de hac! 😀

Ora de Sibiu reia de azi rubrica Topul Mârlanilor. Motivul pentru care reluăm acest top este faptul că odată cu venirea căldurii și apropierea sezonului estival Mârlanii se înmulțesc și ei din păcate, exact ca ciupercile după ploaie.

Primul invitat al rubricii este un nefericit proprietar de Logan.

Tupeistul nostru de azi și-a parcat mașina în poarta de acces într-o curte de pe Mitropoliei. Smecherașul a rămas fără mașinuță, pentru că băieții de la Biroul de Ridicări Auto i-au dus automobilul direct în parcarea unde se strâng autourismele altor frați de ai lui, din trafic.

[nggallery id=595]

P.S. MULȚUMIM colegilor de la Adevărul de Seară că au și filmat momentul ridicării mașinii!

Ia atitudine şi fă împreună cu Ora de Sibiu recensământul nesimţitilor, mitocanilor, mârlanilor sau cum vrei să le mai spui celor de ale căror gesturi şi comportament pe stradă, în trafic, în autobuz şi în cele mai neaşteptate alte locuri te loveşti zilnic . Împreună îi arătăm lumii întregi şi poate îi vindecăm de simptome şi oprim epidemia.

Ai surprins un mârlan ?

Încarcă fotografia mai jos în Galeria Mârlanilor, sau filmuleţul, la secţiunea ADD VIDEO. [ngg_uploader]

Ultima oră

Participă la discuție

4 Commentarii

  1. Afara cu Bucurestenii din Romania!Mam saturat de infectii astia de bucuresteni care vin in sibiu cu tigania lor de comportament imbecil tipic bucurestean!

  2. sincer, eu nu vreau sa merg pe varianta ,, sa moara capra vecinului” dar daca treci pe langa o masina si o zgarii putin, cine este de vina?

  3. langa spitalul de pediatrie,zilnic in dreptul farmaciei catena, stau masini parcate si nimeni nu se sesizeaza. pa strada zidului, colt cu ocnei, stau aproape in fiecare zi masini parcate aiurea.

    1. buna ziua, pe masina de ridicat este trecut un numar, la acel numar se pot face sesizari. voi reveni eventual cu numarul