Sometra plătește apa curentă pentru tot orașul Copșa MicăEste vorba de facturile copșenenilor pentru tot anul 2010. SC SOMETRA SA are un acord de parteneriat cu Consiliul Local al Orasului Copsa Mica, prin care societatea suporta costurile iluminatului public in oras.

În acest context, fata de Protocolul semnat la sediul Institutiei Prefectului- Judetul Sibiu in data de 12.04.2010, Consiliul de Administratie al SC SOMETRA SA a hotarat ca, incepand cu luna iulie 2009 si pana la sfarsitul anului 2010, societatea sa suporte contravaloarea apei menajere pe care o furnizeaza catre populatia orasului Copsa Mica si o parte a populatiei comunei Axente Sever. In acest context, societatea va intocmi lunar catre Serviciul Public de Gospodarire Comunala si Locativa (S.P.G.C.L.) Copsa Mica o factura cu suma simbolica de 1 leu, cu conditia ca serviciul mai sus mentionat sa nu perceapa nicio suma catre beneficiari pentru furnizarea apei.

1 leu pe lună

Datorita faptului ca incepand cu luna iulie 2009 societatea nu a mai facturat nicio cantitate de apa manejera catre SPGCL Copsa Mica, Consiliul de Administratie a Societatii a decis ca perioada pentru care SC SOMETRA SA va factura suma simbolica de 1 leu pe luna va fi perioada cuprinsa intre 1 iulie 2009- 31 decembrie 2010, Primaria Copsa fiind incunostiinta asupra acestui aspect prin adresa nr. 3715/20.05.2010. Ca urmare a celor de mai sus, in data de 31.05.2010 s-a incheiat un Protocol intre SC SOMETRA SA pe de o parte si PRIMARIA ORASULUI COPSA MICA si SERVICIUL PUBLIC DE GOSPODARIRE COMUNALA SI LOCATIVA COPSA MICA.

Ultima oră

Comentariul meu