Tânăra ucisă cu bestialitate în Broscărie a fost condusă pe ultimul drum de peste 500 de persoane.

La slujbă au fost prezenţi aproximativ 500 de persoane care i-au adus un ultim omogiu tinerei. Rudele, apropiaţii si colegii de servici au fost alături de Cătălina şi au aprins o lumânare la capul acesteia. Multe lacrimi au fost vărsate lângă trupul ei neînsufleţit iar suferinţa a fost şi mai mare atunci când Cătălina era condusă spre maşină. Familia s-a bucurat când a auzit că cel care le-a omorât fata cu 25 de lovituri de cuţit, a fost arestat duminică seară.

VEZI AICI GALERIE FOTO DE LA ÎNMORMÂNTAREA CĂTĂLINEI.

Daniel Fliter a fost capturat în după amiaza zilei de 30 mai. Autorul crimei din Broscărie a fost adus duminică seară în arestul IPJ Sibiu. El a fost reținut preventiv pentru 24 de ore și urmează ca Procurorii să dispună cel mai probabil mâine arestarea lui pentru 29 de zile. “Îmi pare rău de ce am făcut! O iubeam. Îmi pare rău”, a îngăimat criminalul în timp ce era dus în arestul IPJ Sibiu.

VEZI AICI IMAGINI VIDEO ŞI DECLARAŢIA CRIMINALULUI!

Cel care a înfipt cuțitul de 25 de ori în fosta iubită riscă să primească cel puțin 25 de ani de pușcărie pentru fapta sa.

CITEȘTE AICI ÎNTREAGA POVESTE A CRIMEI ȘI VEZI ȘI GALERIE FOTO DE LA CRIMA DE ZILELE TRECUTE!

VIDEO: DAN CLAUDIU BUZDUGAN

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Domnule klaus johannis bagati in cartiere ca valea aurie cate 3,4 masini de politisti comunitari unde doar cu minune de la dumnezeu s-ar putea intampla ceva rau.Si in broscarie sunt oameni injunghiati si nici urma de patrule ale domnilor politisti comunitari.Chair nu inteleg de ce in cartiere linistite ca valea aurie sunt cate trei masini care se plimba non stop si in rau famatul cartier broscarie nici una macar!!!
    Chiar sunt satul de Johannis.
    Rusineeeeee!!!