VIDEO:Dan Claudiu Buzdugan-FOTO:Andreea Petresc
Transilvania Tattoo Expo, singura convenţie internaţională de tatuaje începe Vineri 28 Mai, la Sibiu, în interiorul Sălii Polivalente. Convenţia este deschisă publicului în toate cele trei zile de la ora 12.

Ovidiu Popârţan, organizatorul acestui eveniment, a participat Joi 27 Mai la o conferinţă de presă, însoţit de Mike Skiver, unul dintre cei mai renumiţi tatuatori din Statele Unite ale Americii şi de Angel, originar din Goa, acum unul dintre cei mai buni artişti spanioli.

„Anul trecut am avut mai multe concerte, încercând să atragem public de toate genurile. Anul acesta ne vom concentra mai mult pe partea vizuală. Vrem să implicăm cât mai mult comunitatea în acest proiect. Vom avea trei expoziţii de pictură, un experiment de art-fusion şi multe alte evenimente de acest gen, inedite pentru România”, spune Ovidiu Popârţan

Transilvania Tattoo Expo este o ocazie unică pentru românii amatori de tatuaje de a avea imprimate pe piele desene realizate de unii dintre cei mai valoroşi artişti din întreaga lume. 40 de standuri au fost special amenajate, în condiţii de igienă maximă, pentru ca sibienii şi restul spectatorilor să se bucure de cele mai bune condiţii când iau această decizie importantă, de a-şi imprima pe piele modelul dorit.

„Mulţi artişti au deja programări făcute. Unii dintre ei chiar nu mai au loc pentru alţi doritori. Preţurile vor fi cele de România, cam pe jumătate faţă de alte ţări”, mai spune Ovidiu Popârţan.

În cadrul acestei ediţii a Transilvania Tattoo Expo va fi lansată şi prima revistă din România dedicată tatuajelor şi piercingului. Revista se numeşte Tattoo Age. Primul număr al revistei prezintă o parte dintre cei mai reprezentativi artişti din România.

Intrarea se face pe bază de bilet sau abonament. Biletul pentru o zi costă 15 lei iar abonamentul pentru trei zile costă 30 de lei.

[nggallery id=585]


Ultima oră

Comentariul meu